0725 223 238
0212 600 600
Aer conditionat inverter Daikin Ururu Sarara R-32 FTXZ25N/RXZ25N 9000 BTU,  control Wi-Fi, filtru auto-curatare, A+++, senzor inteligent, R-32, silentios.

Aer conditionat inverter Daikin Ururu Sarara R-32 FTXZ25N/RXZ25N 9000 BTU, control Wi-Fi, filtru auto-curatare, A+++, senzor inteligent, R-32, silentios.

8.840,00Ron

Aer conditionat inverter Daikin Ururu Sarara R-32 FTXZ25N/RXZ25N 9000 BTU, control Wi-Fi, filtru auto-curatare, A+++, senzor inteligent, R-32, silentios.

Compara Cod produs: 011110022037Model: FTXZ25N/RXZ25N

URURU SARARA FTXZ-N R-32 ✔ 5 tehnici de tratare a aerului intr-un singur sistem ✔ cel mai mic impact asupra mediului ✔ confort sporit ​            Incalzirea unei camere in timpul iernii tinde sa usuce aerul, ceea ce poate... mai multe

Costuri expeditie

National: 71.9 Lei
Pentru localitatile cu km suplimentari (FanCourier) se percepe o taxa de 14.28 Lei.
Bucuresti: 15 Lei
Preturile sunt estimative, ele pot varia. Calculul este realizat pe 1 buc.

*Pentru trasporturi cu titlul de GRATUIT va rugam sa consultati Conditii de livrare si plata
**Preturile includ TVA

Logo Daikin
Intreaba stoc
8.840,00Ron
Taxa verde: 7,3 Lei

Cantitatea:  

Produs: Aer conditionat inverter Daikin Ururu Sarara R-32 FTXZ25N/RXZ25N 9000 BTU, control Wi-Fi, filtru auto-curatare, A+++, senzor inteligent, R-32, silentios.
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii, Protectia datelor cu caracter personal

0725 223 238

Sau te sunam noi?

Split Daikin Ururu Sarara

URURU SARARA FTXZ-N R-32

✔ 5 tehnici de tratare a aerului intr-un singur sistem
✔ cel mai mic impact asupra mediului
✔ confort sporit

           Incalzirea unei camere in timpul iernii tinde sa usuce aerul, ceea ce poate duce la dureri de gat, raceli si alte boli. In timpul verii, un grad ridicat de umiditate, chiar cu temperaturi moderate, poate fi foarte inconfortabil. Pentru a va bucura de confort pe toata perioada anului aveti nevoie de mai mult decat controlul temperaturii, nivelului de umiditate, combinat cu furnizarea de aer curat, va ofera confortul absolut. Noul aparat Daikin Ururu Sarara, prin combinatia sa unica de umidificare, dezumidifacre, ventilare si purificare ofera confortul ideal in orice moment al anului.

5 tehnici de tratare a aerului intr-un singur sistem

1. Ururu - umidificare fara sursa de apa

Umidificare rapida si eficienta

Sistemul de umidificare inteligenta de la Ururur Sarara se realizeaza cu ajutorul unitatii exterioare. Aceasta extrage cantitatea necesara de vapori de apa din aerul exterior pentru a realiza umidificarea corecta a spatiului interior. Deoarece umiditatea nu este absorbita din interiorul camerei, umidificarea rapida si eficienta este posibila chiar si cu aerul uscat de iarna.

Umidificare Ururu Sarara

Ururu: incalzire si umidificare pentru confort optim

Unitatea interioara indeplineste simultan functiile unui aparat de aer conditionat si a unui umidificator, facand posibila incalzirea ideala. Sistemul de umidificare Ururu furnizeaza 450 ml/h de apa, necesar pentru a umidifica un intreg living mare. Spre deosebire de un umidificator standard, acesta unitate de interior nu are rezervor de apa, ci foloseste umezeala din aerul exterior. Astfel, nu este necesara o alimentare cu apa si nici de curatarea unitatii. Aceasta caracteristica elimina de asemenea, cresterea ingrojitoare a bacteriilor si a altor microorganisme.

Aerul umidificat se simte mai cald

Aerul uscat face ca organismul sa simta temperaturile mai reci, provoaca dureri in gat si pielea uscata. Umidificarea Ururu previne acest lucru si mentine un nivel de umiditate in care virusii nu pot supravietuii.

2. Sarara - dezumidificare

Asa cum umidificarea are efecte benefice asupra nivelului de confort pe timpul iernii, la fel si dezumidificarea in lunile de vara. Umiditatea la un nivel scazut creaza un confort uscat, chiar la o temperatura constanta. In timpul verii, un grad ridicat de umiditate a aerului ambiant, la temperaturi moderate, poate crea disconfort termic. Sistemul unic Ururu Sarara reduce umiditatea din interior, in timp ce mentine o temperatura constanta in camera. Aceasta caracteristica previne supraracirea, lucru apreciat de catre persoaele sensibile la frig.

Temp: 25°C
Umiditate: 80%
Temp: 25°C
Umiditate: 50%
Ururu Sarara dezumidificare 50 Ururu Sarara dezumidificare 80
Umiditatea crescuta a aerului
creeaza senzatia de temperatura
ridicata.
Comparativ, veti avea o
senzatie de mai rece in aer
dezumidificat.

3. Ventilatie - aer proaspat chiar si cu geamurile inchise

Spre deosebire de o unitate de aer conditionat conventionala, Ururu Sarara furnizeaza aer curat si climatizat in camera. Gratie capacitatii de ventilatie puternice, o camera de peste 26 m² se poate umple cu aer proaspat in mai putin de doua ore.

4. Purificarea aerului - aer purificat fara alergeni permanent cu tehnologia Daikin Flash Streamer

Ururu Sarara purifica aerul aspirat trecandu-l prin filtrul de praf si polen inainte ca filtrul fotocatalitic de purificare a aerului sa elimine mirosurile, precum fumul de tigara sau mirosurile din timpul prepararii alimentelor. In etapa finala, Flash Streamer distruge moleculele posibile de formaldehida, virusii si mucegaiurile.

Ururu Sarara filtre
  1. Prefiltrul capteaza praful
  2. Flash Streamer elibereaza fluxuri de electroni de mare viteza cu o capacitate puternica de oxidare
  3. Filtrul de dezodorizare absoarbe si distruge mirosurile neplacute inainte ca aerul sa fie reintrodus in camera.

5. Incalzire si racire

In cele din urma, Ururu Sarara ofera atat racire pe timp de vara, cat si incalzire eficienta in timpul iernilor reci.

 A+++ Purificare aer Ururu Sarara Daikin Distributie uniforma flux aer Daikin Ururu Sarara Umidificare Ururu Sarara
Cea mai mare eficienta de pe piata in ceea ce priveste racirea si incalzirea. Aer purificat, fara alergeni, pe tot parcursul anului. Distributie uniforma a aerului in intreaga camera, pana la 12 metri. Umidificare unica, fara sursa suplimentara de apa.

Ochi inteligent pentru zone multiple

Ochiul inteligent pentru zone multiple - previne formarea de curenti

Unitatile echipate cu ochi inteligent pentru zone multiple pot impiedica directionarea automata a fluxului de aer catre persoanele detectate in camera. Astfel se evita orice posibilitate de disconfort cauzat de indreptarea fluxului de aer direct catre acestea. Aceste unitati au inclusiv functie de economisire a energiei - in cazul in care in camera nu este detectata nicio prezenta timp de 20 de minute.

Ochi inteligent pentru zone multiple icon
Modul economic

Modul economic - confort fara probleme pentru alimentare

Modul economic va permite sa limitati consumul maxim al aparatului de aer conditionat, in cazul in care aveti probleme cu intrerupatoarele de circuit care se declanseaza prea des daca mai multe aparate (aspirator, cuptor cu microunde, etc.) functioneaza in acelasi timp, sau doriti doar sa limitati consumul electric. Controlul va apartine, nu trebuie decat sa dezactivati modul economic atunci cand doriti sa obtineti un nivel maxim de racire sau incalzire.

Modul economic icon
Filtru autocuratare

Filtrul cu functie de autocuratare - confort optim si eficienta in orice moment

Curatarea automata a filtrului impiedica acumularea prafului in filtrul de praf al unitatii, ceea ce asigura o functionare eficienta si un confort optim pe toata durata de viata a unitatii deoarece fluxul de aer nu este obstructionat de praful acumulat. In plus, indepartarea prafului se face mult mai simplu si mai usor decat la unitatile fara functie de autocuratare la care filtrele trebuie scoase si spalate periodic.


Modul confort icon

Modul confort - confort si la racire si la incalzire

Modul confort ajusteaza automat fluxul de aer din camera pentru a asigura distributia optima a fluxului de aer impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente. Modul confort


Flux aer 3D icon

Flux 3D de aer - egalizarea temperaturii in intreaga incapere

Unitatile prevazute cu functia Flux 3D de aer pot directiona fluxul de aer nu doar in sus si in jos, ci si la stanga sau la dreapta - la comanda utilizatorului sau automat. Astfel se asigura o distributie perfecta a aerului sau se poate controla precis directia fluxului de aer.

Flux aer 3D
Mod putere icon

Modul Putere - capacitate maxima, confort rapid

Modul Putere permite atingerea capacitatii maxime prin simpla apasare a unui buton, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru factura de curent electric in cazul in care uitati unitatea in functiune. Aceasta functie va permite sa racitit sau sa incalziti rapid incaperea si, dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

Mod putere
Functionare silentioasa unitate interioara

Functionarea silentioasa a unitatii interioare - va bucurati de confort in modul cel mai silentios posibil

Unitatile prevazute cu acest mod vor functiona la cel mai jos nivel sonor posibil - unele unitati emit un zgomot egal ca nivel sonor cu fosnetul frunzelor purtate de vant (19dB(A)). Functia sigura confortul perfect in dormitoare deoarece somnul nu va fi deranjat de unitatea aflata in functionare.


Functionare silentioasa unitate exterioara icon

Functionare silentioasa a unitatii exterioare - niciun deranj pentru vecini

Trebuie sa avem grija sa nu deranjam vecinii pe timp de noapte - mai ales in zone rezidetiale aglomerate sau in blocurile de locuinte. Cu totii avem nevoie de un somn odihnitor. Functionarea silentioasa a unitatii exterioare limiteaza nivelul de zgomot, astfel ca puteti lasa unitatea de aer conditionat in functiune fara a va face griji ca ati deranja pe cineva.

Functionare silentioasa unitate exterioara
Programator 24 ore icon

Programatorul 24 ore - asigura confortul atunci cand revii acasa

Programatorul 24 ore permite programarea orei la care se doreste pornirea si respectiv oprirea unitatii in fiecare zi.

Programator 24 ore
Control online

Modbus KNX DIII-Net

Aparatele de aer conditionat sunt prevazute cu optiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor sau cladirilor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin.


Functionare la temperaturi extreme

Gama de functionare extinsa

Nu exista nimic mai confortabil decat sa te bucuri de caldura unui spatiu intim atunci cand este frig afara - iar noi va oferim unitati care pot incalzi o incapere chiar si atunci cand afara sunt -20°C sau chiar -25°C.


Filtru fotocatalitic

Filtru fotocatalitic de purificare a aerului cu apatit de titaniu - Streamer

Curata aerul printr-o serie de reactii chimice discrete: in primul rand, stratul de hidroxiapatit de calciu absoarbe bacteriile, virusurile, amoniacul, oxidul de azot si alte substante nocive. In acest caz, oxidul de titan, activat in urma expunerii la lumina naturala, genereaza radicali de hidroxil dizolvand substantele absorbite in apa in bioxid de carbon. Tot ce simti este aerul curat si proaspat din locuinta.


Wi-Fi Control

Control on-line - control absolut, oricand si oriunde

Unitatile dotate cu posibilitatea de control on-line pot fi comandate de oriunde, in orice moment, pur si simplu de pe telefonul mobil, sau tableta. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu optional care urmeaza sa fie achizionat, si o retea locala ce trebuie sa fie disponibila pentru a conecta unitatea.

Caracteristici generale
Capacitate [BTU/h] 9000
Suprafata [m²] 14 ~ 22
Alimentare electrica [V/Faza/Hz] 230/1/50
Capacitate racire [kW] 0.60 / 2.50 / 3.90
Capacitate racire [BTU/h] 2047 / 8530 / 13307
Capacitate incalzire [kW] 0.60 / 3.60 / 7.50
Capacitate incalzire [BTU/h] 2047 / 12283 / 25591
Lungime maxima traseu [m] 10
Diferenta de nivel [m] 8
Kit de instalare Nu
Unitate interioara
Tip filtru Autocuratare / Purificare Streamer
Cod unitatea interioara FTXZ25N
Nivel de zgomot [dBA] 38 / 26 / 19
Debit de aer [m³/h] 642 / 318 / 240
Dimensiuni LxHxA [mm] 798 x 295 x 372
Greutate [kg] 15
Unitate exterioara
Interval de functionare racire [°CDB] -10 ~ 43
Interval de functionare incalzire [°CDB] -20 ~ 18
Diametru tevi conexiune lichid [mm] 6.35
Diametru tevi conexiune gaz [mm] 9.52
Cod unitatea exterioara RXZ25N
Dimensiuni LxHxA [mm] 795 x 693 x 300
Greutate [kg] 50
Compresor Inverter
Refrigerant R-32
Eficienta
SEER 9.54
SCOP 5.90
Clasa energetica racire A+++
Clasa energetica incalzire A+++
Consum anual de energie racire [kWh] 92
Consum anual de energie incalzire [kWh] 831

Va rugam sa va logati pentru a adauga comentarii.

Produsele prezentate pe acest site sunt componenete sau piese in cadrul unor instalatii complexe de racire, incalzire sau ventilatie. Alegerea, montajul si instalarea acestora necesita un grad de pregatire in acest sens – fiind obligatoriu a fi alese si instalate de catre persoane sau firme specializate, avand calificari si agrementari tehnice specifice. Pentru detalii complete ne puteti contacta la unul din numerele listate sau consultand tabul INFORMATII UTILE.

Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Prompt Service Clima SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Capacitatea echivalenta mentionata la orice produs indica apartenenta la o categorie de produse.

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.