0725 223 238
0212 600 600
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AT/RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru

Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AT/RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru

5.129,00Ron

Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AT/RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru

Compara Cod produs: 011110022047Model: FTXA25AT/RXA25A

Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AT/RXA25A 9000BTU Negru

​Stylish FTXA25AT + RXA25A 9000 BTU ​ ​​ De ce să alegeți Daikin? Promisiunea noastră: clienții se pot baza pe Daikin pentru obținerea unui confort absolut, astfel încât să se poată concentra asupra muncii și vieții private. Promitem să ne dedicăm... mai multe

Costuri expeditie

National: 53.84 Lei
Pentru localitatile cu km suplimentari (FanCourier) se percepe o taxa de 14.28 Lei.
Bucuresti: 15 Lei
Preturile sunt estimative, ele pot varia. Calculul este realizat pe 1 buc.

*Pentru trasporturi cu titlul de GRATUIT va rugam sa consultati Conditii de livrare si plata
**Preturile includ TVA

Logo Daikin
Stoc furnizor
5.129,00Ron
Taxa verde: 17.85 Lei

Cantitatea:  

Produs: Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AT/RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii, Protectia datelor cu caracter personal

0725 223 238

Sau te sunam noi?

​Stylish FTXA25AT + RXA25A 9000 BTU

Clasa A++​ ​Logo Daikin

De ce să alegeți Daikin?

Promisiunea noastră: clienții se pot baza pe Daikin pentru obținerea unui confort absolut, astfel încât să se poată concentra asupra muncii și vieții private. Promitem să ne dedicăm excelenței tehnologice, cu accent pe design, și celor mai înalte standarde de calitate, astfel încât clienții noștri să se poată baza pe confortul pe care îl oferim. Promisiunea noastră privind protecția mediului este absolută. Produsele noastre sunt în prima linie a consumului redus de energie și vom inova în mod continuu pentru a reduce și mai mult impactul soluțiilor noastre HVACR (încălzire, ventilație, aer condiționat, refrigerare) asupra mediului.

Suntem lideri acolo unde alții doar imită

Vom continua să ocupăm poziția de lider în domeniul soluțiilor HVAC-R, cunoștințele noastre de specialitate în toate sectoarele pieței și cei peste 90 de ani de experienţă ne permit să oferim valoare adăugată în relații de lungă durată, bazate pe încredere, respect și credibilitate. Promitem să ne menținem spiritul inovator, să considerăm provocările ca noi oportunități de a dezvolta soluții optime. Vom stimula inovația și vom depune toate eforturile pentru satisfacția clienților și creșterea companiei noastre. Vom fi cu un pas înainte și gata de a face lucrurile diferit. Ne vom concentra pe aceste valori fundamentale ale mărcii noastre și ne vom bucura de un succes durabil, cu dezvoltare continuă.


Elegant la exterior, inteligent la interior Icon Stylish

  • Un design compact uşor de integrat în orice spaţiu
  • 3 culori elegante: alb, argintiu, negru
  • Eficienţă energetică până la A+++ pentru încălzire și răcire
  • Filtre purificatoare care elimină alergenii din apatit de titan + argint
  • Tehnologie Flash Streamer pentru aer purificat, sănătos
  • Ventilatorul reproiectat asigură o funcționare silențioasă
  • Senzorul Grid Eye și efectul Coandă optimizează distribuţia temperaturii în cameră
  • Adaptor Wi-Fi integrat pentru a controla unitatea prin intermediulsmartphone-ului
  • Funcționează în pereche și aplicații multi
  • Gamă largă de capacități de la 1,5 la 5,0 k

Icon Senzor Grid Eye

Senzorul de prezență & podea Grid Eye

Senzorul de prezenţă direcționează jetul de aer departe de orice persoană detectată în cameră, atunci când este activată funcția de control a jetului de aer. Senzorul pentru podea detectează temperatura medie la podea și asigură o distribuție cât mai uniformă a temperaturii între tavan și podea.


Icon Senzor ochi inteligent

Senzorul ochi inteligent

Senzorul ochi inteligent este o dotare extraordinară pentru economisirea de energie, deoarece detectează faptul că oamenii au părăsit camera, dar au lăsat unitatea de aer condiţionat pornită. Dacă nimeni nu revine în cameră timp de 20 de minute, unitatea trece automat în modul de funcționare cu economisire de energie.


Mod economic

Modul Economic confort fără probleme la alimentarea cu energie

Modul economic vă permite să limitați consumul maxim de putere al unității de aer condiționat în cazul în care aveți probleme dese cu declanșarea elementelor de siguranță ale circuitului electric, în momentul în care alte aparate (aspirator, cuptor cu microunde etc.) funcționează în același timp sau dacă doriți să limitați consumul de energie. Controlul vă aparține, iar când aveți nevoie de răcire sau încălzire maximă, puteți dezactiva oricând modul economic!

Modul economic Daikin
Modul Confort

Modul Confort - confort atât în regim de răcire cât și în regim de încălzire

Modul confort reglează automat direcția fluxului de aer pentru a realiza distribuția optimă a temperaturii aerului în cameră, evitând direcționarea acestuia către persoanele prezente.

Mod confort icon
Icon Flux aer 3D

Flux de aer 3D - temperatură egală în întreaga cameră

Unitățile echipate cu tehnologia 3-D Airflow au capacitatea de a direcționa jetul de aer nu doar în sus și în jos ci și în stânga și în dreapta – la comanda utilizatorului sau în mod automat. Acest lucru realizează distribuția perfectă a aerului sau vă oferă posibilitatea de a controla în mod precis direcționarea fluxului de aer.

Flux aer 3D
Icon Mod Putere

Modul Putere - capacitate maximă, confort rapid

Modul putere îi permite unității să ajungă la capacitatea maximă printr-o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la factura de energie electrică, în cazul în care uitați unitatea în funcționare. Această funcție vă permite să răciți sau să încălziți camera în cel mai scurt timp posibil, iar după 20 de minute, aparatul comută automat la funcționarea normală, pentru prevenirea consumului inutil de energie.

Modul Putere
Icon Functionare silentioasa ui

Funcționare silențioasă (unitatea interioară / exterioară)

Unele dintre unitățile noastre interioare pot atinge niveluri de zgomot excepțional de scăzute, care coboară chiar și până la 19 dBA, care este echivalentul foșnetului abia perceptibil al frunzelor, ceea ce permite funcționarea aparatelor chiar și în timpul somnului. Și anumite unități exterioare sunt silențioase, ceea ce le face extrem de utile în zonele rezidențiale aglomerate sau în cazul blocurilor de apartamente, unde nu vor deranja vecinii.

Functionare silentioasa
Programator saptamanal

Programator săptămânal - vei fi nerăbdător să te întorci la confortul casei tale

Temporizatorul săptămânal vă permite să programați funcționarea săptămânală a unității de aer condiționat, fără a avea grija pornirii sau opririi acesteia în mod manual. Pot fi programate până la 4 operații pentru fiecare zi a săptămânii. Unitățile fără un temporizator săptămânal au un contor de timp pentru 24 de ore, permițându-vă să programați ora la care doriți pornirea, respectiv oprirea unității.

Programator saptamanal
Icon Controler online

Controler online - control absolut, oricând și de oriunde

Unitățile care sunt echipate cu opțiunea de control online pot fi controlate de oriunde, oricând, în mod facil de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu opțional care trebuie achiziționat și o rețea locală disponibilă pentru a conecta unitatea. Pe lângă opțiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, cele mai multe unități au opțiuni pentru conectarea la sisteme sofisticate de automatizare pentru case sau clădiri inteligente folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrală de control Daikin (este posibilă și conectarea via BACnet sau LON, via Daikin DIII-Net).

Aplicația Daikin Online Controller poate controla și monitoriza starea sistemului tău de încălzire sau până la 50 de unități split de aer condiționat.

Controler Online Daikin
Icon Purificare aer

Filtre pentru purificarea aerului

Filtrele Daikin, dezodorizante cu apatit de titan sau pentru îndepărtarea alergenilor, cu argint, curăță aerul prin reacţii chimice discrete, dar eficiente. După absorbţia bacteriilor, virusurilor, amoniacului, oxidului de azot și a altor substanțe nocive, aparatul dizolvă aceste substanțe în apă și dioxid de carbon. Tot ce simțiți este aerul curat din interiorul camerei.


Icon Multi Split

Aplicații Multi-Split

Această unitate poate fi conectată la unități exterioare Multi-Split. Unitățile multi-split permit utilizarea aerului condiționat în mai multe camere folosind o singură unitate exterioară, care oferă avantajul unei instalări mai simple și mai elegante, cu economie de spațiu în exterior. Unitățile exterioare Multi-Split sunt capabile să deservească de la 2 până la 5 unități interioare, iar cu sistemul Super-Multi-Plus pot fi deservite până la 9 unități interioare.


Stylish Daikin
Caracteristici generale
Tehnologie Wi-Fi Da
Capacitate generala [BTU/h] 9000
Suprafata [m²] 14 ~ 22
Capacitate racire [kW] 2.5
Capacitate incalzire [kW] 2.8
Unitate interioara
Debit de aer incalzire [m³/min] 11.1 / 9.0 / 6.4 / 4.5
Debit de aer racire [m³/min] 11.5 / 9.0 / 6.1 / 4.6
Tip filtru Filtru praf lavabil;Flash Streamer;Filtru deodorizant cu apatit de Titan;Filtru particule argint
Cod unitatea interioara FTXA25AT
Dimensiuni LxHxA [mm] 798 x 295 x 189
Greutate [kg] 12
Unitate exterioara
Diametru tevi conexiune gaz [mm] 9.52
Diametru tevi conexiune lichid [mm] 6.35
Interval de functionare racire [°CDB] -10 ~ 46
Interval de functionare incalzire [°CDB] -15 ~ 18
Lungime maxima traseu [m] 20
Diferenta de nivel [m] 15
Cod unitatea exterioara RXA25A
Nivel de zgomot [dBA] 59
Dimensiuni LxHxA [mm] 765 x 550 x 285
Greutate [kg] 32
Refrigerant R-32
Eficienta
SEER 8.74
SCOP 5.15
Clasa energetica racire A+++
Clasa energetica incalzire A+++
EER 4.46
COP 5.00
Date electrice
Alimentare electrica [V/Faza/Hz] 220-240/1/50
Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Va rugam sa va logati pentru a adauga comentarii.

Produsele prezentate pe acest site sunt componenete sau piese in cadrul unor instalatii complexe de racire, incalzire sau ventilatie. Alegerea, montajul si instalarea acestora necesita un grad de pregatire in acest sens – fiind obligatoriu a fi alese si instalate de catre persoane sau firme specializate, avand calificari si agrementari tehnice specifice. Pentru detalii complete ne puteti contacta la unul din numerele listate sau consultand tabul INFORMATII UTILE.

Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Prompt Service Clima SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Capacitatea echivalenta mentionata la orice produs indica apartenenta la o categorie de produse.

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.