0725 223 238
0212 600 600

Program 24-25.01.2020 detalii.

Centrala termica in condensare Daikin D2CND024A1A, capacitate 24 kW, preparare ACM instant, dimensiuni compacte, silentioasa

Centrala termica in condensare Daikin D2CND024A1A, capacitate 24 kW, preparare ACM instant, dimensiuni compacte, silentioasa

3.589,00Ron

Centrala termica in condensare Daikin D2CND024A1A, capacitate 24 kW, preparare ACM instant, dimensiuni compacte, silentioasa

Compara Cod produs: 021021022001Model: D2CND024A1A

Centrala termica condensare Daikin 24 kW D2CND024A1A

Centrala termica in condensare Daikin, capacitate 24 kW, garanteaza confortul optim si economii de energie. Instalare si utilizare flexibile datorita dimensiunilor compacte (suprafata ocupata pe perete este de numai 0,23 m fiind cea mai mica centrala termica murala de... mai multe

Logo Daikin
Stoc furnizor
3.589,00Ron

Cantitatea:  

Produs: Centrala termica in condensare Daikin D2CND024A1A, capacitate 24 kW, preparare ACM instant, dimensiuni compacte, silentioasa
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii, Protectia datelor cu caracter personal

0725 223 238

Sau te sunam noi?

Centrala termica in condensare Daikin, capacitate 24 kW, garanteaza confortul optim si economii de energie.

  • Instalare si utilizare flexibile datorita dimensiunilor compacte (suprafata ocupata pe perete este de numai 0,23 m fiind cea mai mica centrala termica murala de aceasta capacitate de pe piata), greutate 27 kg si tehnologie de ardere Lambda Gx.
  • Silentioasa in functionare datorita gamei largi de modulare 1:8, numai 49 dB.
  • Intretinere usoara: toate componentele sunt accesibile prin panoul frontal.
  • Usor de controlat cu aplicatia Daikin Online Controller Heating de pe un dispozitiv smartphone sau tableta (optional).

1. Panou frontal modern cu design unic Daikin

  • Panoul frontal cu design unic si interfata moderna
  • Tehnologie avansata japoneza se combina cu o interfata usor de utilizat
  • Toate componetele sunt accesibile prin panoul frontal
Display centrala

2. Tehnologia de monitorizare a centralei Daikin Eye

Daikin blueAlbastru: - cand Daikin Eye indica culoarea albastra, inseamna ca centrala termica functioneaza in parametrii normali. In timpul functionarii, Daikin Eye va lumina inntermitent.​

Daikin redRosu: - cand Daikin Eye indica culoarea rosie, centrala termica nu functioneaza si necesita o verificare de catre beneficiar sau centrul de service Daikin, in functie de complexitatea codului de eraore.​


3. Raport de modulare ridicat 1:8

Posibilitatea de a regla puterea arzatorului in functie de necesarul de caldura asigurand o temperatura stabila pentru apa calda menajera si incalzire. Functionarea lina a sistemului duce la confort marit, un risc mai mic de defectiuni ale centralei termice si posibilitatea de a neutraliza emisiile de substante daunatoare ce se pot aduce la aprindere. De asemenea, controlul electronic permite modularea automata.

Modulare 1:8

4. Sistem de adaptare automata la gaz Lambda Gx

Cu ajutorul sistemului de control Lambda Gx, centrala termica isi regleaza combinatia corecta de aer si gaz pentru a obtine o ardere eficienta si costuri mai reduse.

Control ardere
  • Sistemul controleaza independent cantitatea de aer si gaz, in functie de calitatea flacarii (curentul de ionizare)
  • Orice fluctuatie in raportul aer/gaz (din cauza temperaturii aerului exterior sau a calitatii gazului natural), se poate detecta printr-un curent de ionizare si corecta electronic
  • Pentru obtinerea unui proces de ardere eficient, gazul este eliberat gradual in amestec, pana la obtinerea raportului optim gaz/aer. De asemenea, aceasta functie extinde durata de utilizare a centralei termice si reduce emisiile de gaze daunatoare mediului.

5. Componente centrala termica Daikin

Centrala termica Daikin a fost conceputa pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Datorita tehnologiei inovatoare Daikin, centrala termica asigura o functionare silentioasa, nivel ridicat de confort, fiabilitate si eficienta energetica.

Schimbator caldura - schimbatorul de caldura preamestec cu eficienta ridicata si condensare totala este fabricat din aluminiu. Schimbatorul secundar destinat incalzirii apei calde menajere este fabricat din otel inoxidabil.
Grupul arzatorului - centrala termica poate functiona in mod continuu la o capacitate minima de 3 kW datorita arzatorului din aliaj cu fibre metalice.
Electrovalva de gaz - sistemul Lambda Gx garanteaza controlul arderii cu un amestec optim de aer si gaz. Furnzeaza o adaptare rapida si automata la tipuri diferite de gaz si previne arderea instabila in interiorul dispozitivului pentru a garanta durata lunga de utilizare.
Ventilator evacuare gaze arse - eficienta sezoniera ridicata; raport de modulare de 1:8 datorita constructiei ventilatorului cu frecventa controlata.
Grupul hidraulic - schimbatorul de caldura sudat in alama, inoxidabil, cu capacitate ridicata de trasfer al caldurii si rezistenta marita anticoroziune. Calitate ridicata a materialului cu grup hidraulic din alama si sifon conceput special de Daikin.
Pompa de recirculare - eficienta ridicata; economisiti energie electrica cu pompa de recirculare cu control electronic si turatie variabila.

Componente
Caracteristici generale
Destinat pentru Incalzire & Preparare apa calda menajera
Capacitate [kW] 24
Tip ardere Condensare
Preparare ACM Instant
Suprafata maxima incalzita [m²] 175
Kit de evacuare gaze arse inclus Da
Putere
Putere nominala max/min (Hi) [kW] 23.5 / 2.9
Putere nominala max/min (Hs) [kW] 26.1 / 3.2
Putere termica utila max/min (80-60°C) (sistem incalzire) [kW] 22.8 / 2.8
Putere termica utila max/min (50-30°C) (sistem incalzire) [kW] 24.0 / 3.1
Putere termica utila max/min ACM [kW] 23.5 / 2.9
Eficienta
Clasa eficienta energetica incalzire apa A
Clasa eficienta sezoniera incalzire A
Consum (G20) [m³/h] 0.31 ~ 2.48
Circuitul de incalzire
Eficienta [%] 97.9
Presiune maxima de incalzire [bar] 3
Temperatura max [°C] 100
Domeniu de reglare a temp agentului primar [°C] 30 / 80
Circuitul de apa calda menajera
Debit minim ACM [l/min] 2.0
Domeniu de reglare temperatura ACM [°C] 35 / 60
Date electrice
Alimentare electrica centrala [V/Hz] 230/50
Dimensiuni
Greutate [kg] 27
Racorduri intrare / iesire instalatie incalzire [Ø] 3/4"
Racorduri intrare / iesire instalatie sanitara [Ø] 1 / 2
Racord intrare gaz [Ø] 3/4"
Adancime [mm] 256
Inaltime [mm] 590
Latime [mm] 400
Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Va rugam sa va logati pentru a adauga comentarii.

Produsele prezentate pe acest site sunt componenete sau piese in cadrul unor instalatii complexe de racire, incalzire sau ventilatie. Alegerea, montajul si instalarea acestora necesita un grad de pregatire in acest sens – fiind obligatoriu a fi alese si instalate de catre persoane sau firme specializate, avand calificari si agrementari tehnice specifice. Pentru detalii complete ne puteti contacta la unul din numerele listate sau consultand tabul INFORMATII UTILE.

Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Prompt Service Clima SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Capacitatea echivalenta mentionata la orice produs indica apartenenta la o categorie de produse.

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.