0725 223 238
0212 600 600

Program 24-25.01.2020 detalii.

Igienizare aer conditionat split 9000-18000 BTU Bucuresti

Igienizare aer conditionat split 9000-18000 BTU Bucuresti

149,00Ron

Igienizare aer conditionat split 9000-18000 BTU Bucuresti

Compara Cod produs: 090320000001CModel: IAC-01

Igienizare aer conditionat split 9000-18000 BTU Bucuresti

Serviciul de igienizare aer conditionat split cuprinde: Curatare sau spalare filtre; Curatare / spalare radiator unitate interioara (vaporizator) cu solutie degresanta, detartranta si solutie antibacteriana; Curatare sau spalare radiator unitate exterioara (unde este accesibila, se poate efectua si este necesara aceasta... mai multe

Logo Prompt Service Clima
Intreaba stoc
149,00Ron

Cantitatea:  

Produs: Igienizare aer conditionat split 9000-18000 BTU Bucuresti
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii, Protectia datelor cu caracter personal

0725 223 238

Sau te sunam noi?

Serviciul de igienizare aer conditionat split cuprinde:

  1. Curatare sau spalare filtre;
  2. Curatare / spalare radiator unitate interioara (vaporizator) cu solutie degresanta, detartranta si solutie antibacteriana;
  3. Curatare sau spalare radiator unitate exterioara (unde este accesibila, se poate efectua si este necesara aceasta operatie).

Operatiunile de curatare se efectueaza in situatia in care se pot realiza fara demontarea echipamentelor sau a subansamblurilor acestora de pe perete.

Pentru operatii suplimentare de curatare subansamble ce implica demontare (tavita condens, pompa condens, turbina ventilator etc), in functie de modelul aparatului se face un deviz separat.

Recomandari privind efectuarea Serviciului de Curatare si Intretinere

  • Curatarea si intretinerea periodica a aparatelor de aer conditionat reprezinta operatiuni deloc costisitoare, ce va ajuta sa scapati de eventuale neplaceri ulterioare. Este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar intretinerea echipamentului de aer condiționat decat remedierea eventualelor defectiuni ce pot aparea datorita neintretinerii corespunzatoare a aparatelor de climatizare.
  • Evitati astfel si eventualul disconfort ce poate aparea daca aparatul se defecteaza exact cand ati avea mai mare nevoie.
  • Asupra echipamentului se actioneaza pe mai multe fronturi, urmarindu-se curatarea si igienizarea echipamentului, verificarea si repunerea acestuia in parametrii de functionare corespunzatori.
  • Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si, intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performantele aparatului. Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica, orice potentiala neplacere este evitata.
Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Va rugam sa va logati pentru a adauga comentarii.

Produsele prezentate pe acest site sunt componenete sau piese in cadrul unor instalatii complexe de racire, incalzire sau ventilatie. Alegerea, montajul si instalarea acestora necesita un grad de pregatire in acest sens – fiind obligatoriu a fi alese si instalate de catre persoane sau firme specializate, avand calificari si agrementari tehnice specifice. Pentru detalii complete ne puteti contacta la unul din numerele listate sau consultand tabul INFORMATII UTILE.

Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Prompt Service Clima SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Capacitatea echivalenta mentionata la orice produs indica apartenenta la o categorie de produse.

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.