0725 223 238
0212 600 600
Dezincrustant actiune rapida pentru centrale termice in condensare Chemstal Cleanex Inox-Al PLUS 1,5 kg

Dezincrustant actiune rapida pentru centrale termice in condensare Chemstal Cleanex Inox-Al PLUS 1,5 kg

25,00Ron

Dezincrustant actiune rapida pentru centrale termice in condensare Chemstal Cleanex Inox-Al PLUS 1,5 kg

Compara Cod produs: 026100158007Model: LBXCLIAP01

Solutie acida profesionala cu actiune rapida pentru curatari grele, destinata depunerilor de calcar (piatra) din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice in condensare realizate preponderent din inox si aliaje de aluminiu. Inhibitorii de coroziune cu care este aditivat... mai multe

Costuri expeditie

National: 16 Lei
Pentru localitatile cu km suplimentari (FanCourier) se percepe o taxa de 14.28 Lei.
Bucuresti: 15 Lei
Preturile sunt estimative, ele pot varia. Calculul este realizat pe 1 buc.

*Pentru trasporturi cu titlul de GRATUIT va rugam sa consultati Conditii de livrare si plata
**Preturile includ TVA

Logo Chemstal
Stoc limitat
25,00Ron

Cantitatea:  

Produs: Dezincrustant actiune rapida pentru centrale termice in condensare Chemstal Cleanex Inox-Al PLUS 1,5 kg
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii, Protectia datelor cu caracter personal

0725 223 238

Sau te sunam noi?

Solutie acida profesionala cu actiune rapida pentru curatari grele, destinata depunerilor de calcar (piatra) din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice in condensare realizate preponderent din inox si aliaje de aluminiu. Inhibitorii de coroziune cu care este aditivat CLEANEX Inox - Aluminiu PLUS asigura protectia optima a elementelor din inox, aluminiu, fonta, otel si cupru. Nerecomandat pentru zinc. Produsul este aditivat cu acceleratori de reactie pentru scurtarea timpului de lucru cu 30% fata de produsele clasice. Produsul contine antispumanti si indicatori calorimetrici care permit o utilizare usoara a acestuia in operatiunile de intretinere, prin recircularea in circuitul cu depuneri. De asemenea contine substante tensioactive care permit inlaturarea mizeriei din sistemul curatat.

Mod utilizare: Se foloseste in solutii cu concentratie de 5-25%, in functie de depunerile calcaroase prezente. Pentru recircularea in circuit utilizati pompele speciale de curatare. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceputul operatiei, datorita reactiei chimice de dizolvare a sarurilor. Dupa utilizare este necesara neutralizarea resturilor acide din circuitele curatate prin clatire cu o solutie pe baza de NEUTRALYZER ALCALIN. Este interzisa deversarea la canal a produsului inainte de a fi neutralizat. Produsul este recomandat uzului profesional.

Caracteristici generale
Tip Centrale termice
Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Va rugam sa va logati pentru a adauga comentarii.

Produsele prezentate pe acest site sunt componenete sau piese in cadrul unor instalatii complexe de racire, incalzire sau ventilatie. Alegerea, montajul si instalarea acestora necesita un grad de pregatire in acest sens – fiind obligatoriu a fi alese si instalate de catre persoane sau firme specializate, avand calificari si agrementari tehnice specifice. Pentru detalii complete ne puteti contacta la unul din numerele listate sau consultand tabul INFORMATII UTILE.

Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Prompt Service Clima SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Capacitatea echivalenta mentionata la orice produs indica apartenenta la o categorie de produse.

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.