0725 223 238
0212 600 600
Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9, capacitate 9 kW, anti-inghet, afisaj digital, fara ACM, 220 V / 380 V

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9, capacitate 9 kW, anti-inghet, afisaj digital, fara ACM, 220 V / 380 V

2.450,00Ron

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9, capacitate 9 kW, anti-inghet, afisaj digital, fara ACM, 220 V / 380 V

Compara Cod produs: 021100032003Model: LEB TS 9

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9 kW

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9 kW este destinata utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizand agent termic cu circulatie fortata. Functii si caracteristici: Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere... mai multe

Costuri expeditie

National: 44.38 Lei
Pentru localitatile cu km suplimentari (FanCourier) se percepe o taxa de 14.28 Lei.
Bucuresti: 15 Lei
Preturile sunt estimative, ele pot varia. Calculul este realizat pe 1 buc.

*Pentru trasporturi cu titlul de GRATUIT va rugam sa consultati Conditii de livrare si plata
**Preturile includ TVA

Logo Ferroli
Intreaba stoc
2.450,00Ron

Cantitatea:  

Produs: Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9, capacitate 9 kW, anti-inghet, afisaj digital, fara ACM, 220 V / 380 V
Nume
Email
Telefon
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii, Protectia datelor cu caracter personal

0725 223 238

Sau te sunam noi?

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS 9 kW este destinata utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizand agent termic cu circulatie fortata. Functii si caracteristici:

 • Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual in functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionare alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.
 • Dimensiuni compacte.
 • Functie de protectie a echipamentului contra inghetului.
 • Posibilitate de functionare atat la 220V cat si la 380V.
 • Modulare continua in functie de temperatura exterioara utilizand sonda de exterior.
 • Posibilitate conectare termostat de camera pentru programarea functionarii.
 • Posibilitate gestionare circuit incalzire in pardoseala.
 • Afisaj digital si posibilitate conectare in cascada.
 • Preparare apa calda menajera prin conectarea unui boiler extern (optional).

Inainte de a alege produsul trebuie consultata o firma sau persoana specializata care poate sa va furnizeze informatii corecte privind posibilitatea de montaj al produsului ales de dumneavoastra in instalatii electrice.
Pentru produsele centrale termice electrice - instalatia electrica trebuie realizata in functie de specificatiile tehnice ale produsului; acestea fiind diferite in functie de producator si modelul centralei termice electrice.
Privind conectarea centralelor electrice la tensiunea monofazata si trifazata diametru si lungimea cablului electric se calculeaza de catre o firma autorizata sau un electrician autorizat functie de conditiile specifice locatiei si aprobarea obtinuta de la furnizorul de energie electrica.


Punerea in functiune (PIF) a echipamentului de incalzire este gratuita, fiind asigurata prin intermediul retelei de service autorizat de catre reprezentantul legal in Romania al producatorului.
Garantia produselor este conditionata de realizarea punerii in functiune de catre un centru service autorizat.
Conditii ce trebuiesc indeplinite pentru programarea PIF:
 • centrala trebuie racordata si alimentata cu apa, gaz si curent electric; racordurile raman complet izolate pana in momentul in care tehnicianul de service ajunge la locatia centralei;
 • instalarea centralei trebuie realizata cu o firma autorizata de catre ISCIR, sa respecte normele legale in vigoare in ceea ce priveste instalarea (PT A1 2010) si PIF, iar racordarea la gaz sa se faca de catre o firma autorizata ANRGN;
 • beneficiarul trebuie sa detina factura de provenienta a produsului pe numele sau sau un act de proprietate prin care sa dovedeasca apartenenta bunului, certificatul de garantie si livretul centralei.
Pentru punerea in functiune (PIF) puteti apela la Prompt Service Clima 0725 223 238 / 0212 600 600, fiind agrementat de producatori pentru interventii service, garantie, post-garantie si autorizatie ISCIR.
Autorizarea de functionare (AF) a centralei termice este obligatorie conform prescriptiei tehnice A1 ISCIR si se efectueaza de catre societati autorizate ISCIR din 2 in doi ani - detalii complete.
Caracteristici generale
Punere in functiune Gratuit
Capacitate [kW] 9
Specificatii tehnice
Capacitate vas de expansiune [l] 10
Conectare in cascada Da
Presiune de lucru max/min [bar] 3/0.8
Presiune de lucru recomandata [bar] 1-1.7
Putere electrica absorbita [kW] 9
Racord scurgere [toli] 1/2”
Racord tur/retur incalzire [toli] 3/4”
Temperatura maxima agent termic [°C] 80
Racord apa rece 1/2”
Eficienta
Randament [%] 99.5
Date electrice
Intensitate curent [A] 41
Tensiunea de alimentare [V/Faza/Hz] 230/1/50 / 400/3/50
Clasa de protectie [IP] IP40
Dimensiuni
Masa bruta centrala termica [kg] 35
Inaltime centrala termica [mm] 740
Latime centrala termica [mm] 440
Adancime centrala termica [mm] 340
Masa centrala termica [kg] 32
Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Va rugam sa va logati pentru a adauga comentarii.

Produsele prezentate pe acest site sunt componenete sau piese in cadrul unor instalatii complexe de racire, incalzire sau ventilatie. Alegerea, montajul si instalarea acestora necesita un grad de pregatire in acest sens – fiind obligatoriu a fi alese si instalate de catre persoane sau firme specializate, avand calificari si agrementari tehnice specifice. Pentru detalii complete ne puteti contacta la unul din numerele listate sau consultand tabul INFORMATII UTILE.

Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate in acest sens, se efectueaza pe propria raspundere, firma SC Prompt Service Clima SRL fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior date de producator duce la pierderea garantiei.

Capacitatea echivalenta mentionata la orice produs indica apartenenta la o categorie de produse.

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.