0725 223 238
0212 600 600

ING Credit Card

Rate fara dobanda Card instant Multe reduceri Refinantare
In tara si in strainatate,
daca le imparti in
Plan de rate
Il poti primi pe loc
fara adeverinta
de venit
In ING Bazar ai
reduceri suplimentare
la comercianti
18 rate
cu 0% dobanda

De ce ING Credit Card?

ING Rate fara dobanda, peste tot in lume*:
ING Credit Card e special gandit pentru shopping in tara si in strainatate. Stie sa imparta cheltuielile eligibile in rate egale, la care nu platesti pic de dobanda, cand le rambursezi la scadenta. Daca folosesti cardul in magazinele partenere, beneficiezi de numar de rate dedicat, iar la magazinele non-partenere ai mereu 3 rate la orice tranzactie peste 500 de lei. Intra pe www.ing.ro si vezi lista completa a partenerilor cu numarul de rate pentru fiecare dintre ei.

Cumparaturi cu perioada de gratie si retrageri de numerar
Poti face cumparaturi la comercianti fara sa le imparti in rate si beneficiezi de perioada de gratie de pana la 45 de zile. In acest interval le poti achita integral fara dobanda. Perioada de gratie nu se aplica daca retragi banii de la bancomat.

Reduceri care-ti fac cu ochiul
Pe langa ratele fara dobanda, ING Credit Card stie sa-ti ofere si reduceri. Adica poti sa faci cumparaturi de doua ori mai avantajoase. Cum? Simplu: intri in Bazar din ING Home’Bank (serviciul nostru de internet banking), rezervi reducerea care te tenteaza si apoi platesti suma in magazin folosind cardul tau ING. Nu trec mai mult de 48 de ore si primesti in portofelul tau electronic punctele aferente reducerii, puncte pe care le poti transforma in bani (1 punct = 1 Leu).

Poti primi cardul instant
Daca esti salariat sau pensionar, veniturile tale sunt raportate la ANAF si indeplinesti conditiile de eligibilitate, ne prezinti doar actul de identitate in original si poti primi cardul pe loc.

Flexibilitate
Intr-o luna, poti sa achiti partial valoarea scadenta, dar nu mai putin de suma minima de plata. Pentru sumele ramase de rambursat, ce nu sunt impartite in rate, se va calcula dobanda pana in momentul in care le vei acoperi integral. Dobanda este 25% pe an. Chiar daca nu platesti totalul de plata scadent in luna respectiva, fii fara grija, planurile de rate viitoare raman cu 0% dobanda.

Refinantezi in 18 rate cu 0% dobanda
Poti sa refinantezi cardul de credit, overdraftul sau liniile de credit pe care le ai la alte banci intr-un numar avantajos de rate. Daca rambursezi integral ratele la scadenta, beneficiezi de 0% dobanda.

Ce trebuie sa stii?

Cum impart tranzactiile in planuri de rate?
De fiecare data cand folosesti cardul la cumparaturi eligibile pentru a fi impartite in rate, vei primi un SMS. Tot ce ai de facut este sa raspunzi la el respectand instructiunile primite. Ai maxim 10 zile de la autorizarea tranzactiei, in care te poti hotarî daca vrei sa raspunzi la SMS.

Ce este perioada de gratie?
Perioada in care iti poti rambursa cumparaturile la comercianti sau ratele scadente, ca sa ai dobanda 0. Ea este de pana la 45 de zile. Daca faci cumparaturi in ziua in care s-a emis extrasul de cont, ai 45 de zile in care poti achita fara dobanda. Pentru cumparaturile pe care le faci mai aproape de ultima zi a extrasului, perioada de gratie scade. Perioada de gratie nu se aplica daca retragi banii de la bancomat.

Cum platesc?
Poti face cumparaturi in ciclul de tranzactionare iar la finalul acestuia iti vom emite un extras de cont. Simultan, vei primi si un SMS ce va contine informatii despre suma minima de plata si total de plata pentru extrasul curent.
In ING Home’Bank poti vizualiza intregul extras de cont, iar plata acestuia o poti face tot de aici sau prin depunere de numerar la bancomatele ING.

Ce suma poti obtine?
Intre 1.000 si 35.000 lei, maxim 3 salarii lunare nete.

Pe ce perioada primesti limita de credit?
5 ani, cu posibilitatea de prelungire pe perioade succesive daca indeplinesti conditiile de eligibilitate.

Ce este ciclul de tranzactionare?
Este intervalul de aproximativ o luna, in care poti efectua tranzactii, iar la finalul acestei perioade ti se genereaza extrasul de cont. Sunt 3 cicluri de tranzactionare, iar tu te poti incadra in unul din exemplele de mai jos:
Card ING

Ce contine suma minima de plata?

 • 5% ratele scadente din acea luna;
 • 5% din alte cumparaturi la comercianti si din ratele scadente din trecut pe care nu le-ai achitat integral;
 • 5% din retragerile de numerar;
 • Plata integrala a taxelor, comisioanelor sau dobanzilor din luna respectiva.

Suma rambursata lunar este de minimum 50 lei, sumele rambursate de tine fiind din nou disponibile ulterior pentru a fi utilizate.

Ce costuri ai?

Daca vrei sa iei un ING Credit Card cu o limita de credit de 5.000 lei pe 1 an*:

 • Dobanda: 25% pe an, fixa.
 • Comision emitere card: 35 lei.
 • Comision administrare card: 35 lei/an.
 • Rata lunara: 475,22 lei
 • DAE: 29.81% pe an.

Rezulta ca intr-un an vei da inapoi 5.737,65 lei.

Alte taxe percepute de terti:

 • Taxa inregistrare ipoteca mobiliara la AEGRM
 • Taxa stergere ipoteca mobiliara la AEGRM

* In vederea calcularii ratei lunare, DAE si a valorii totale de plata s-a luat in calcul ipoteza ca valoarea totala a creditului este trasa imediat si in intregime, creditul se acorda pentru o perioada de un an si va fi rambursat in 12 luni in sume lunare egale, iar nivelul costurilor si al ratei dobanzii vor ramane neschimbate pe intreaga perioada de derulare a creditului. Calculul nu are in vedere existenta vreunui Plan de rate. Pentru un calcul personalizat, te asteptam in orice ING Office.

 

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.