0725 223 238
0212 600 600

Optiune ridicare produse din magazin INDISPONIBILA (detalii).

Returnari produse

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: 0725 223 238 / 0212 600 600. Colegii nostri de la Suport clienti vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Daca deja ai primit produsul si te-ai razgandit urmareste pasii:

Ghid returnare produse

Renuntarea la cumparare se poate face prin urmatoarele modalitati:

 • 1) Prin intermediul adresei de email retur@prompt-service.ro, fax sau hartie. Cererea trebuie sa contina urmatoarele:
  Va informez/Va informam prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse/prestarea urmatoarelor servicii:
  - Comandate la data/primite la data
  - Numele consumatorului
  - Adresa consumatorului
  - Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)
  - Data
 • 2) Prin chestionarul online din josul paginii

Exercitarea dreptului de retragere (conf art.9(1) din OUG 34/2014)

Consumatorul informeaza SC Prompt Service Clima S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract, fara invocarea unui motiv.

Obligatiile care revin SC Prompt Service Clima S.R.L. (conf art.13 din OUG 34/2014)

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de maxim 14 zile de la data la care a fost informat cu privire la decizia consumatorului de retragere.

Obligatiile care revin consumatorului (conf art.14 din OUG 34/2014)

Produsele sunt inmanate SC Prompt Service Clima S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produse excluse, fara drept de returnare (conf art.14 din OUG 34/2014)

Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator.

Retur de produse deteriorate (conf art.14 (3 si 4) din OUG 34/2014)

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la diminuarea valorii produsului.

Informatii comanda

* Prenume:


* Nume de familie:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID comanda:


Data comenzii:

Informatii produs & Motiv pentru solicitare retur

* Nume produs:

* Cod produs:

Cantitate:
*Defect sau alte detalii:
Introdu codul in campul urmator:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii
@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.