0725 223 238
0212 600 600

Optiune ridicare produse din magazin INDISPONIBILA (detalii).

Service

Service Aer conditionat
Service ventilatie

Prompt Service Clima va sta la dispozitie pentru orice problema de reparatii sisteme de aer conditionat, sisteme de ventilatie si centrale termice. Avand experienta necesara in domeniu si tehnologii de ultima generatie, firma noastra va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate cu un efort minim.

Asiguram service aer conditionat pentru toate aparatele pe care le comercializam, din gama aparatelor de aer conditionat, centrale termice, electrice, ventilatoare etc. Serviciul de verificare-constatare si manopera service poate fi realizat pentru orice echipament de climatizare, ventilatie, sanitare si incalzire (pana în 70 kw), avand posibilitate sa furnizam si piesele necesare repararii pentru  majoritatea marcilor prezente pe piata romaneasca.

Activitatea de SERVICE  (in perioada de garantie sau post-garantie) este asigurata de catre un departament bine structurat, dotat cu masini de interventie pentru fiecare echipa si cu personal scolarizat de firmele producatoare. Echipele noastre folosesc echipamente specifice domeniului, materiale noi si de calitate superioara, asigurand astfel o functionare optima a sistemelor, deoarece se ofera un service de calitate.

Va oferim posibilitatea de a fi scutit de plata unei interventii "in regim de urgenta", daca incheiati un contract de SERVICE.

 

Logo Prompt Service Clima
office@prompt-service.ro
Telefon: 0212.600.600;
Mobil: 0725.22.32.38;
Fax: 021.316.77.37;

@ Prompt Service Clima - All rights reserved. Aer conditionat | Centrale Termice | Boilere electrice | Piese de schimb centrale termice | ISCIR | by Creative Online
Date contact: SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL J40/22661/1994 RO6706510 | Sediul social: B-dul Timisoara Nr.39, Bl. P15, Sc.F, Et.2, Ap.109, Sector 6, Bucuresti | Punct de lucru: Calea Giulesti, nr. 121D, Sector 6, Bucuresti
Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura o experienta cat mai buna pe website-ul nostru. Continuarea navigarii pe acest site se considera acordul dumneavoastra. Mai multe detalii regasitici aici.